Spolek MaPa plní přání (nejen o Vánocích)

Jedna z našich klientek nás poprosila, zda bychom ji odvezli k lékaři a pak na letiště. Příští rok uvažuje o dovolené s kamarádkou, na kterou by letěly letadlem. Ráda by si prohlédla letiště, aby pak nebyla v neznámém prostředí. Spolek MaPa se rozhodl jejímu přání vyhovět.

číst více...
ZAVŘÍT
Spolek MaPa, z.s.
Kurz ovládání informačních technologií
[6. 11. 2015 10:00:00]
Kurz ovládání informačních technologií

Na kurzu se můžete naučit ovládat počítač, tablet nebo mobilní telefon. Celkem ve 20 lekcích se seznámíte jak s teorií, tak si budete moci vše vyzkoušet v praxi. Cílem kurzu je, aby každý účastník kurzu mohl na jaře čile komunikovat se svou rodinou, přáteli, nebo i s úřady. Devátá lekce se koná 6. 1. 2015 od 15 do 17 hodin.

do konce března 2016 kurz ovládání moderních technologií nejen pro seniory. Na kurzu se můžete naučit ovládat počítač, tablet nebo mobilní telefon. Celkem ve dvaceti lekcích se postupně seznámíte jak s teorií, tak si budete moci v praxi vše vyzkoušet. Cílem kurzu je, aby každý účastník mohl na jaře čile komunikovat se svou rodinou, přáteli nebo i s úřady. Lekce budou probíhat v knihovně obecního úřadu v Kosově Hoře 45 vždy ve středu od 15 hodin. První hodina se koná 21. 10.